Sorteig Casetes Piscina Blava

Dimarts, 6 d'agost de 2019 a les 00:00

Fins el 27 de setembre es pot presentar la instància específica per al sorteig de les casetes de la Piscina Blava.

Aquesta instància es pot descarregar aquí i s'ha d'entregar a la recepció de l'Ajuntament de Capellades. Una de les novetats més destacades d'enguany és que el sorteig serà per a tres anys. Com és habitual, només es pot presentar una sol·licitud per família. 

La normativa d'aquesta edició és aquesta:

Distribució i utilització de les casetes-vestidor de la Piscina Blava per a les temporades 2020 a 2022

Les Casetes-vestidor són els espais destinats als usuaris que, anualment, tenen el dret d’ús per a realitzar el canvi de roba apropiat per a la instal·lació. Formen part de la instal·lació de la piscina municipal i també són propietat de l’Ajuntament de Capellades. Estan ubicades dins del recinte i es distribueixen a partir d’un sorteig.

Dret a ús. Mitjançant aquest sorteig es realitzarà el procediment d’adjudicació per als usuaris que així ho vulguin. El sorteig determinarà quins usuaris en podran fer ús les següents 3 temporades.

Les persones interessades podran apuntar-s’hi sempre i quan siguin majors d’edat i només s’acceptarà una inscripció per unitat familiar. El sorteig és d’assistència oberta i tindrà lloc amb la presència del Regidor d’Esports, la Secretària de la Corporació i un Tècnic municipal.

Les primeres 82 sol·licituds, tantes com casetes-vestidor hi ha, que surtin escollides seran les que, per a les properes 3 temporades següents de bany, tindran el dret d’ús d’una caseta municipal. La persona adjudicatària haurà de ser abonada del servei de piscina durant tot el període d’adjudicació.

Llista d’espera. La llista d’espera es conformarà a través de la relació de persones que hagin quedat fora de les primeres 82 places. Seguint escrupolosament l’ordre de classificació que hagi resultat del sorteig. La llista d’espera així com els usuaris que n’hagin sortit escollits, només tenen la vigència de 3 temporades.

Les persones escollides en el sorteig hauran d’haver fet el pagament de la taxa corresponent i fer arribar a l’Ajuntament el resguard de l’ingrés, abans de l’inici de  cada temporada de bany, indicant en el concepte el seu nom i número de caseta assignada en el sorteig. L’assignació del número que indica la ubicació de la caseta serà per ordre de sorteig.

Les condicions i normes d’utilització de les casetes seran sempre respectant els drets i deures que es tenen amb aquesta instal·lació municipal.

Les casetes es podran compartir amb més usuaris.

La caseta ha d’estar totalment buida al final de la temporada de piscina.

L’usuari haurà de mantenir la caseta en les mateixes condicions en què se li lliura.

Qualsevol incidència ha de ser comunicada el més aviat possible.

Qualsevol desperfecte que es realitzi anirà a càrrec de la persona responsable.

La propietat de les casetes és de l’Ajuntament de Capellades.

Per a la participació al sorteig:

Del 29 de juliol al 27 de setembre d’aquesta temporada 2019 les persones interessades en disposar d’una caseta per a les 3 properes temporades (2020 a 2022 podran apuntar-se per participar al  sorteig que les adjudicarà. Cal omplir la instància que trobareu a la recepció de la piscina o a l’Ajuntament i entrar-la al registre de l’Ajuntament (C. Ramon Godó, 9). El termini acaba el dia  27 de setembre de 2019.

 

Darrera actualització: 06.08.2019 | 13:30