Els residus voluminosos s'han de portar a la Deixalleria Municipal

Dimarts, 27 de juny de 2017 a les 00:00

L’Ajuntament de Capellades recorda a tots els veïns i veïnes de Capellades que tots els residus voluminosos s’han de portar a la Deixalleria Municipal de Capellades.

Fa anys l’Ajuntament de Capellades oferia el primer dimecres de mes un servei de recollida de mobles vells, però des que es va obrir la Deixalleria -l’agost del 2010- això ja no està vigent. Segons detalla la normativa actual, és obligació de cada persona portar tots els materials voluminosos a la Deixalleria Municipal, al carrer Alabrents del Polígon La Barquera. De fet, està totalment prohibit deixar cap tipus de residu fora dels contenidors habilitats. Ara com ara, el paper s’ha de tirar al contenidor blau, els plàstic als groc, el vidre al verd i els residus generals al contenidor normal. La normativa contempla que s’apliquin sancions a  aquelles persones que deixin els residus a la via pública o bé al voltant dels contenidors.

Cal recordar que el servei que ofereix la Deixalleria Municipal és gratuït. Cada capelladí pot portar-hi material voluminós, oli, piles, vidres plans, pneumàtics i altres. L’horari d’obertura és de dilluns a divendres els matins de 10 a 13 i les tardes de 16 a 19. Dissabte l’horari s’amplia encara més atenent el públic de 9 del matí a 2 del migdia i per la tarda de 4 a 8.

Darrera actualització: 27.06.2017 | 12:49