Mercat Figuteter de Capellades

Diumenge, 17 de març de 2019 (De 10.00 h a 20.00 h)

El segon diumenge de Quaresma a Capellades es celebra el Mercat Figueter.

Durant tota la jornada hi haurà molts actes previstos.

D’una banda, cal destacar la part comercial, amb parades i botigues al carrer oferint tot tipus de productes. La plaça Catalunya acollirà els estands dels comerços locals i la plaça Verdaguer la mostra “L’Anoia. Del camp a la taula”, amb productes de proximitat.

Però el Mercat Figueter –la Fira!- també és el moment on les moltes entitats de Capellades surten per oferir un tastet de la seva activitat: Gegants, Coral Xeremell, Grup Teatral, Coros Romero i Morenita de la Sierra... tothom farà una demostració de les seves arts variades.

I a tot això, cal afegir els extres, l’animació al carrer, l’espectacle infantil de la tarda, l’espai de jocs a la plaça Sant Miquel, l’espectacle de cloenda...

El Mercat Figueter, 17 de març, és un dia per reservar-se a l’agenda i conèixer Capellades d’una sola glopada.

I a més a més aquest any, l’animació començarà la nit abans amb un concert espectacular. L’Anna Roig i l’Àlex Cassanyes Big Band Project oferiran a les 9 al Teatre La Lliga el seu darrer espectacle “La Tendresse”, amb cançons adaptades per l’Àlex. Les entrades es poden comprar a 9 i 12 euros a www.ticketea.com o bé dues hores abans a la taquilla.

Darrera actualització: 07.03.2019 | 11:52