Concurs Infantil de Pessebres

Del 4 al 22 de desembre de 2017 (De 00.00 h a 13.00 h)

Els Amics dels Pessebres, la Parròquia de Santa Maria i l'Ajuntament de Capellades organitzen un any més el Concurs Infantil de Pessebres.

Les inscripcions es poden portar fins al dia 22 de desembre a les escoles Mare del Diví Pastor i Marquès de la Pobla o bé a la PArròquia de Santa Maria de Capellades.

Aquest any els organitzadors han donat alguns consells a l'hora de preparar els pessebres. Així, els jurats que passen per cada casa a valorar tenen en compte qüestions com ara si es fa servir molsa o elements vegetals, el suro, les pedres,la terra o els materials utilitzats. També les proporcions de les figures dins de l’entorn del pessebre, l'efecte de perspectiva, les proporcions de la cova, el pou, els arbres, les cases, les muntanyes o altres elements dins de l’entorn del pessebre. També les llums o la il·luminació general del pessebre i la idea, el disseny o altres dades a destacar.

És previst que els membres del Jurat passin per les diferents cases apuntades a valorar entre els dies 27 de desembre i 4 de gener, en feiners o dissabtes.

La data de repartiment de premis és el diumegne 7 de gener en acabar la missa de les 11:15 del matí.
Telèfons d’informació:  682 644 783 / 93 801 02 57

Quin cost té:

Activitat lliure

Darrera actualització: 18.12.2017 | 14:12