Nit de les Barraques

Del 16 al 17 d'agost de 2019 (De 22.00 h a 06.00 h)

La Nit de les Barraques començarà a la plaça Catalunya a partir de les 10 de la nit amb les propostes gastronòmiques de Falcons, Dimonis, Club d'Hoquei, Club de Futbol i Club de Futbol Sala.

Durant el menjar l'ambientació anirà a càrrec de DJ Brown. A mitja nit començarà l'actuació de The Gramophone Allstars amb Judit Neddermann. En el seu particular estil es fusiona la musica jamaicana dels anys seixanta amb diferents estils de música negra com el soul o el jazz. Des de l’any 2008 ja han tret més de 5 discs i han actuat pels principals festivals i sales de festa del país.

A dos quarts de dues de la matinada, Lildami en Concert! El cantant de trap en català que destaca pel seu missatge positiu, allunyat dels estereotips de drogues i violencia. Aquest any 2019 ha tret el seu quart disc “Flors mentre visqui” que ha presentat en gira per tot el país, amb lletres intel·ligents, punyents i iròniques.

A les tres de la matinada entrarà en escena el grup de versions The Jukebox. Els temes d’ahir, d’avui i de sempre que no poden faltar a cap festa major de Catalunya. Segur que els has cantat i ballat cada any.

 

 

Darrera actualització: 05.08.2019 | 13:10